Recept för 6 personer
4 kycklingfiléer (ca 900 gram)
1 liten paprika
1 burk svamp
4 små morötter
Purjolök (en liten bit)
1 burk ananasringar
1 påse Thai green curry
1 burk creme fraiche
Jag serverade med ris men även quinoa är gott till den här grytan.
Gör så här:
Koka riset/quinoa enligt anvisngarna på paketet. Skär och stek kycklingen i lite olja. Skala och skär morötterna i bitar och lägg ner i en gryta ihop med kycklingen. Medan det kokar skär paprika, ananas och lök. När det bara är en liten stund kvar på morötterna, lägg i ananas, paprika och purjolök och låt koka några minuter. Jag vill ha tuggmotstånd på paprikan. Tillsätt creme fraiche, kryddblandningen och salt. Rör om. Klart, ät och njut.
Gilla detta:
Gilla Laddar in …
Relaterade
Ser riktigt gott ut! 🙂
Det var det. 🙂
mmm älskar kycklinggryta! kram till dig
Mums, det låter gott! Kyckling och ananas är en god kombination.
Smarrigt! Jag borde faktiskt försöka äta mer quinoa men väljer alltid ris eftersom jag tycker att det är godare!
TACK för receptet och ha en fin dag.
Kram Helene.
Varsågod och detsamma. 🙂