Vardagen

Mys och grillat

Jag gillar den nya designen och funktionerna på blogg.se men jag gillar inte att det strular sådant nästan jämt. Något som jag önskar att det fanns under kommentarerna är en gillaknapp, det är svårt att hitta på varierande svar ibland och det känns som att man upprepar sig hela tiden.
 
Idag har vi varit i trädgårdsföreningen med Giovanna, Linus och Noah. Vädret var växlande, ena sekunden hett och nästa svinkallt. Lurigt värre. Det var skoj att ses igen även om vi var rätt trötta och inte höll låda som vi brukar.
 
 
Till kvällsmat grillade vi kebabspett. Så gott. Fast nu får det inte bli mer grillat på ett tag. Risken är att vi tröttnar. 🙂 Samuel och jag tittade på Lyxfällan ikväll. Det är inte klokt vilka situationer folk sätter sig i. Samuel var riktigt intresserad och frågade massor. Huvudet på skaft har den lille store killen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Mys och grillat

Lämna ett svar