Vardagen

Julafton

 
Två bilder från förra årets jul. Julgrupp hos mamma och tröja och jeans på mig mig. Idag ska jag ha klänning, behöver inte tänka amningsvänligt i år. 🙂
 
Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL. Om några timmar blir det besök här och sen kommer dagen gå i ett kör. Hoppas ni får en riktigt fin dag med era nära och kära.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Julafton

Lämna ett svar