Vardagen

Snökaos

 
Så här kommer min dag se ut. När det här programmet kom på mailen igår blev jag ännu mer nervös än vad jag redan är. Wish me luck!
 
Idag är det snökaos. Vinden viner, snön faller och det är stora drivor i trädgården. Tåg är inställda och det går bussar istället. Jag hade tänkt ta tåget men får nog be Rickard skjutsa mig istället. Känner att den här snön är dålig tajming. Helst vill jag inte ut alls…
 
Hoppas ni får en toppendag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Snökaos

  1. Hur gick det idag i skolan???
    Jag missuppfattade nog dig lite igår om att vara ute med småttingar, fattade inte att du menade i pulkan.
    Så i det fallet hade jag nog i vind och blåst valt vagnen, suffletten skyddar ju en del också!
    ha en fortsatt fin kväll
    Kram

Lämna ett svar