Vardagen

4 december

 
Idag har vi haft en mysig dag med pepparkaksbak och lussebullsbak. Vi tänkte gå ut och åka pulka också men det är 10 minus och det känns lite mycket för Ida som inte rör sig själv utan isånafall bara suttit still. Var går er gräns gällande kylan och småbarn? Jag kanske är lite hönsig… Idag stod hon vid dörren till uteplatsen och tittade på all snö och pekade ”dä”. Vill verkligen ut i snön med henne och se hur hon reagerar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “4 december

 1. Mysigt att baka, och lussekatter som är så gott med. Jag hade tänkt göra det i dagarna men hittar inget recept jag gillar

 2. Åh vad gott och mysigt 🙂
  Jag tycker att så länge man klär barnen ordenligt så kan dom vara med ute en stund fast dom är så små. Min dotter började på utedagis när hon var 1, nu får jag knappt in henne (hon är 4 nu).
  Som sagt, ta på henne ordentligt med kläder (underställ, vanliga kläder och overall, kanske till och med fleece beroende på hur kallt ni har, så kan hon med vara med 🙂

 3. Åh vad smaskigt det ser ut=)
  Tycker nog att du gör bäst i att ha lilltjejen inne. Kallt när man inte kan röra sig.
  Vi är nog ute i alla väder men kanske inte så långa stunder.
  Ha en bra kväll!
  Kram C

 4. Vi har pepparkaksbaket kvar!!! Ska även försöka och få ihop pepparkakshuset (köpt färdiga delar) bäst så för jag har nog inget tåladmod att få ihop ett eget och hade jag gjord det så hade det väl vart ett lutande hus, charmigt det med kanske 🙂
  Min lille kille är ju snart 9 månader och jag tar med honom ut på promenader i vagnen. På med kläder och tjocktröja, sen overall, mössa, tossor på fötterna och i med honom i åkpåsen! Vi är ju inte ute hela dagarna, kanske 30-45 min, men idag blev det 1.5 timme ooops kanske inte så bra men han sov i en timma av den tiden och då ligger han ju ner bäddad. Vi har haft -7 idag med blåst! Så det har vart kallt!! Men lite frisk luft är väl inte helt fel heller. Hade det visat -20 hade jag nog hållt mig inne.
  Gör det du känner för och tycker känns rätt för dina barn! Inget är fel!
  Ha en fin kväll kram

  1. I vagnen tvekar inte jag heller. Jag funderar mer på det att sitta i en pulka. Det blir inte samma skydd för blåsten känner jag.

Lämna ett svar