Vardagen

Jordgubbsland

Pust vilken dag, men nu ser vi slutet på all evighetspackning. Vi är uppe i ca 80 lådor… Att man samlat på sig så mycket… Det kommer ta tid att packa upp allt. Men vi har packat allt i köket i handdukar och så så jag räknar med att slippa diska upp allt.

Eftersom att Samuel åker iväg till sin biopappa imorgon så åkte vi ut till huset ikväll och kollade in stället ordentligt. När vi var på visningen kände vi oss inte bekväma med att verkligen titta så vi ville bli klara så fort som möjligt. Men nu har vi tittat ordentligt och det är verkligen perfekt och jag kunde inte vara gladare. En trevlig överraskning väntade oss i trädgården: jordgubbsplantor och det fanns faktiskt bär på dem, knallgröna givetvis men om det vackra vädret fortsätter så kan vi snart plocka ”gubbar”. Dock så har de missskött rabatterna så det blir det första jag gör i trädgården, rensa ogräs, fylla i ny jord och fundera ut vad jag vill ha. En buske med gula rosor tänkte jag behålla iallafall.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jordgubbsland

  1. Ojojoj, vilken hög med kartonger. Det är minsann inget latmansgöra att flytta. Lycka till med allt ni har framför er nu!

Lämna ett svar