Vardagen

Tisdag

 
Vi har haft en riktigt härlig dag. Vi hade tur med vädret. Strålande sol, dock blåste det en hel del men inte så det störde på något sätt. Tivolit var riktigt bra, roliga och fartiga karuseller som pojkarna älskade. Vi skulle ju koppla bort flytten men det gick inte alls. Hyresgästen i ”vårt” hus kommer flytta ut tidigare så vi flyttar redan till helgen. Det blev en massa prat om hur vi lägger upp flytten nu efter de nya förutsättningarna. Det kommer bli så skönt att kunna städa i lugn och ro i en tom lägenhet. Toppen ju!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tisdag

  1. Har dem gjort om Furuviks ingång? 🙂 Minns inte att det är nå trappor där 😛 Eller finns Furuvik på fler ställen än Gävle? 🙂

Lämna ett svar