Vardagen

22 mars

Idag blev det jeansjackapremiär, så härligt att slippa dra på sig vinterjackan. Hoppas man kan plocka undan den för den här vintern nu.

Löptestet igår gick åt skogen, iallafall de korta sträckorna. Jag är för långsam. De långa klarade jag men de fyra sista gick på enbart vilja. Det kändes så dumt att ge upp när det var så några kvar. Men jag är riktigt besviken samtidigt som det var väntat. Jag hade gott självförtroende innan vi började men det blev platt fall. Gillar inte att misslyckas när det är så många som ser. Men det är bara att blicka framåt. Träna hårt så löser det sig.

Vi har varit iväg och storhandlat på morgonen och även köpt ett våffeljärn så ikväll ska jag grädda våfflor till pojkarna, det blir gott.

Hoppas ni får en härlig torsdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “22 mars

  1. Sv: Ja, dottern gillar Kitty så den blir nog bra också:) Kul att du kika in och kommentera. Alltid trevligt och veta vem som är inne och läser.

Lämna ett svar