Vardagen

Bildregn

 
Här har vi en liten trött och nöjd tjej.Vi fick besök av mormor, morfar och Marcus. Fina presenter fick hon och tåget blev en stor favorit direkt. Hon har åkt varv på varv och även kommit på själv hur hon ska göra för att åka framlänges eller baklänges. Tårtan fick väl godkänt. Riktigt gott var det!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bildregn

  1. Men guud vad tiden går! Är hon redan ett år?! Kan inte fatta det, tyckte jag alldeles nyss läste i bloggen att hon föddes:-) Stort grattis! Och så snygg header du skaffat dig, det har jag tänkt skriva ett tag nu men inte gjort:) Bloggen blev liksom "livligare" nu tycker jag.

  2. Grattis på 1 årsdagen! gaaaah tiden bara flyger iväg.. min lille Noah är 8 månader, och vart tog tiden vägen. Träffade min väns lilla 1 månads idag så liten, då inser man att tiden går fort…
    Ha det fint
    Kram

Lämna ett svar