Vardagen

Fredag

 
 
Här är Alexander inte ens ett år. Tänk att han varit så där liten. Godingen! När jag ser de här bilderna blir jag nästan sugen på att klippa av mig håret. Men bara nästan.
 
Godmorgon! Härligt med fredag och tre dagar ledighet. Vi har inga särskilda planer för helgen, bara ta det lugnt. Jag behöver plugga. Det är jag är mest sugen på är att åka och shoppa julklappar, julpynt och förbereda inför julen. Det får bli i nästa vecka när barnen ¨är på skola/dagis.
 
Appropå dagis, Ida har fått plats men inte på något av de vi egentligen ville. Där vi bor finns det så många barn så det är brist på platser. Just nu känns det inte ok men det är inte nu hon ska börja så jag hinner vänja mig vid tanken.. Hoppas jag iallafall.
 
Hoppas ni får en toppendag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fredag

  1. Trist att det inte blev som du hoppades med dagis, jag hade varit supernojjig! Men vi får hålla tummarna att det blir ett bra ställe hon hamnar på.
    Ha en trevlig fredag!

  2. Ni kanske kan fortsätta stå i kö till den förskolan ni egentligen vill ha? När ska hon börja?
    Vad fin du är på bilderna! Hoppas ni får en fin fredag! Kram

Lämna ett svar