Vardagen

Irritationsmoment

 
Något som är himla störande är när man ska åka pendeln med barnvagn och det kommer ett gammalt tåg. Det är tre trappsteg varav det första är så högt upp så det går inte att dra upp vagnen. På resecentrum igår behövde jag hjälp och tittar mig omkring. Inte en kotte bryr sig, alla är så fokuserade på att komma på tåget först. Till slut erbjuder sig en snäll kille att hjälpa mig. All heder till honom. Men vet ni, jag kände mig så ivägen. Här kommer jag och stör, typ. Folk blängde och var allmänt irriterade. Så störande.
 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Irritationsmoment

  1. Usch vad tråkigt att det ska behöva vara så, det tar inte mycket tid att hjälpa någon annan, ska man dessutom med samma tåg så borde det gå snabbare om man hjälper till lite ju 🙂

  2. Shit jag känner igen det – eller inte just att komma på, för jag åker bara buss där jag bor.. Men när man ska AV – folk kan slingra sig som ålar kring vagnen för att komma förbi före man ska ut med sin vagn! Å samma när man ska på – är det tonåringar så skiter dem fullständigt i att jag behöver komma på också!!

  3. Jag kan tänka mig att det blir problem! Hoppas att de byter ut tågen snart, av flera anledningar. Däremot i Göteborg är det ju pest eller kolera med de nya spårvagnarna; de gamla kan du som har rullstol/barnvagn eller liknande inte komma på. De mittengamla är riktigt snuskiga och ofräscha. Men värst är nog de nya, som smidigt ska typ flyga utmed spåret – DE GNISSLAR NÅT SÅ DJÄVULSKT. Helt seriöst, man får nästan hörselskador… Men tågen är ju inte samma sak. Ja, nu fick du en liten historia om det också (; haha

  4. sv: Ja! 🙂 Det blir säkert bara slask utav det idag dock… Men än ligger det kvar!
    Äh, bara att ignorera. Ingen annan har mer rätt än du att vara där : )

Lämna ett svar