Vardagen

VG

 
På ett möte i förra veckan pratade vi om det här med att tänka sig saker man ska göra som nästan obestigbara berg. Jag skulle ju göra en komplettering i kommunikation och när jag väl började så skrev jag utan att ens behöva tänka, så lätt det kan gå fast man föreställer sig att det är jättesvårt. Idag fick jag betyget: VG. Hur kul som helst. Glad Hanna. 🙂
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “VG

  1. Grattis, bra jobbat 🙂
    Kläderna jag skrev om har jag också redan klickat hem faktiskt, vi gjorde en hel del annan shopping igår så det var inte läge att erkänna för sambon 🙂 hehe De är ju jätte fina, tror vi kommer bli nöjda!

Lämna ett svar