Vardagen

Måndag

 
Ny vecka igen. Måndag, ett nytt oskrivet blad. När ni läser det här inlägget så är jag på jobbet. Jag har långdag och slutar först kl fyra.
 
Jag och Samuel satt imorse och tittade på filmer på Ida. Det är helt overkligt att det är samma barn… Lilla lilla plutten som blivit så stor.
 
Planer för den här veckan är plugg, träning och i helgen jobbar jag. Vad ska ni göra idag?
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag

 1. Hej! Tack för fin kommentar hos mig. Så glad jag blir att du tittade in och kommenterade hos mig. Nu hittade jag till dig också 🙂
  Det var en trevlig stund att läsa här hos dig.
  Ha en riktigt fin dag
  Välkommen tillbaka till mig. Jag kikar in här igen.
  Ann-Louisekram

 2. Förutom jobbet så ska jag springa massa ärenden när jag slutat och sedan hem till bästa Kompisen för lite tjejkväll :9 hoppas du får en fin dag! Kram från Ystad

 3. Låter som bra planer! Idag ska jag inte göra så mycket.. skriva en lista till Gekåshandlingen imorgon kanske, läsa lite och ta det lugnt typ.

Lämna ett svar