Träning

Note-to-self

Dagens träning: tempoträning 9 minuter. Planen var 10 minuter men jag kroknade efter 9. Så otroligt dåligt. Nästa gång ska jag ta den där sista minuten också.
 
Styrketräning:

20 utfall

20 situps med raka ben
10 armhävningar
20 st upphopp
10 st ”vindrutetorkaren”
20 rygglyft.
 
Dessa övningar kördes i två set. Det är inte klokt hur omusklad jag är… Det ska bli spännande att se hur många repetioner jag kan göra om en månad. Det här programmet ska göras två gånger i veckan utöver löpningen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Note-to-self

  1. Vad är vindrutetorkaren? Jag hade med behövt köra lite styrka, idag blev det intervallträning i nästan 1,5 timme.
    Ha en bra kväll

Lämna ett svar