29 maj 2023

Sämst

 
 
Ikväll är en sån här kväll när det dåliga samvetet gnager i mig. Jag känner mig ursämst gentemot barnen. Dåligt humör har jag och det är inte barnens fel, ändå går det ut över dem. Bad mama. Så känns det. Imorgon har jag lovat Alexander tid med bara mig och utan Samuel och Ida. Han behöver det.
Jag känner mig sämst!!

 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sämst

 1. Neeej då. Du är den bästa mamman till dina barn 🙂
  Tror att barn vet att man kan ha dåliga dagar… vara ledsen och så… De är ju det själva ibland 🙂

 2. Så klart man känner sig mindre lyckad som mamma vissa dagar…
  Men det väg upp av alla de dagar man känner sig bra och alla mammor är sina barns allra bästa!

 3. Håller med de andra, så är det för alla ibland. Mammor är inga övermänniskor, och ska inte vara det heller.

 4. Du är inte ensam att känna så här. Det drabbar oss alla ibland men du är en duktig mamma! Idag är en ny dag med nya möjligheter:) Kram

 5. Sådan här dagar har vi alla. Härligt att du delar med dig av verkligheten istället för att försköna den som så många andra i cybervärlden gör!
  Så djupa andetag och boosta dig själv genom att kika tbx i bloggen så ska du se allt du gör de andra dagarna för dina troll 🙂
  Kram Bloggapan

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: