Vardagen

Sova, vad är det?

 
Ida sitter här och leker på golvet medan jag helst vill krypa ner i sängen. Med lite tur så sover hon gott i natt. Det behövs verkligen. Hon har börjat med att hon absolut ska somna i famnen. Det är så mysigt för förut så var hon precis tvärtom.
 
Jag dömde ju match i eftermiddag. Det gick riktigt bra. Skoj att komma iväg i team. Lite ringrostig kände jag mig men vi fick bara bra kritik av observatören så det var kul.
 
Mitt besök ikväll blev sjuk så nu blir det godis framför datorn tills Ida vill sova. Vad har ni gjort idag?
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sova, vad är det?

Lämna ett svar