Vardagen

Söndag

Jag gillar den här skjortan från Rut m flr. Tror det blir ett köp.
 
Godförmiddag. Mår ni bra? Jag gick och la mig innan tio igår kväll så jag är rätt pigg idag. Barnen tittar på Monster vs aliens och jag sitter här med datorn i knät och filurar lite och tittar på filmen med ett halvt öga.
 
Ikväll är det match igen. Det ska bli roligt. De senaste två matcherna jag gått som domare har jag äntligen börjat tycka att det är kul igen. Jag har haft världens svacka och nu känns det som att det vänder.
 
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Söndag

Lämna ett svar