Funderingar

Fotbollstankar

Nu tänkte jag skriva lite om mina fotbollstankar så sluta läs nu om det inte är intressant. Jag är en sån här domare som föredrar fart och fläkt, högt tempo och svåra beslut. Den typen av situationer får man inte i damfotboll på den nivå som jag är. Juniorer tex, passar mig som handen i handsken. Högt tempo och det kan smälla på.
I damfotbollen däremot är det mycket svårare, dels är inte spelet lika rent och lättläst. Det kan bli mycket tjongbollar och felpassningar hit och dit och de gör aldrig det som man förväntar sig. Så kan givetvis herrar också spela men tycker inte alls att det är lika vanligt. 
I kvällens match tycker jag det var riktigt svårt. Inte tempot eller svåra situationer utan just för att det var typ omöjligt att röra sig vettigt. Då kände jag ännu mer att damfotboll är nog inget för mig. Fast samtidigt gick det riktigt bra i matchen häromdagen och det var damer. Så jag tycker det är svårt att försöka fatta något beslut. 
Här kommer vi in på mitt dilemma. Jag vill verkligen uppåt, tycker att det har gått framåt i de herrmatcher och juniormatcher som jag dömt och jag vill inte stanna där jag är. Men eftersom att en tjej inte går steg 2 för att döma herrar (eller har jag fel?) så känner jag att det typ är kört. Visst kan jag framöver, när jag är ännu bättre tränad, testa reservlagsmatcher (herrar) och se hur det går. Men sen då? Det tåls att funderas vidare på. 
Det är så svårt när det är jag som är coach för damerna, jag kan inte coacha mig själv. 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fotbollstankar

  1. En ledare kan aldrig leda sig själv utan behöver någon annan som kan leda ledaren vidare. Jag vet att Rickard är duktig och han har stöttat dig hittills frågan är om han kan leda dig vidare? Jag skulle vilja ge rekommendationen att prata med honom om detta dilemma.

Lämna ett svar