Vardagen

Tredje advent

Redan tredje advent och snart säger vi hej då till 2013 och hej till 2014. Jag ser fram mot 2014 när jag blir klar med min utbildning och det är något som jag längtar efter. Jag ser också fram mot att få se vart fotbollsdömandet kommer ta mig.
Jag jobbar några timmar och i eftermiddag så ska vi till min mammas jobb och sjunga. Det blir en repris av grötfesten på mitt jobb men utan gröten.
Hoppas ni får en härlig tredje aven

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tredje advent

  1. Ja himmel, så fort det här året gått.
    2014! Ett bröllop kommer det året att bjuda på, mer än så vet jag inte. Kanske lika bra att inte veta.
    /P

Lämna ett svar