Barnen

Liten blir stor

Foto: Marcus Widerberg
 
Idag är det dags för inskolning för den här lilla flickan. Liten har blivit stor. Det blir spännande att se vad hon tycker, Det blir även kul för henne att få egna kompisar. Mamman hoppas också på nya vänner. Vore kul att lära känna folk lite närmare oss också. Mellan halv nio och halv elva ska vi vara där. Det blir lagom, tror jag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Liten blir stor

 1. Hej tjejen!
  Ja visst har dom mycket fint att bjuda på.
  Trevlig måndagskväll till dig och vilken fin fin blogg du har 🙂
  Kram kram
  //Maria

 2. Åh vad roligt. Hoppas allt går bra.
  Svar: Många har sagt att det faktiskt finns men jag har inte hört något sen jag var liten. I min bok känns dock skönthetstävlingar väldigt 90-tal. Men det är lite udda när man börjar umgås med den typen av brudar… haha.

 3. Tack för kommentaren! Du får köra det där intervallpasset nån dag!
  Ja, oj vad tiden går snabbt! Lilla Ida… =) Hoppas det går fint med inskolningen och att du hittar lite nya mammakompisar i närheten! Förskolan brukar ju vara ett bra ställe för sånt, tycker jag!

Lämna ett svar