Vardagen

En vanlig dag

 
Jag har snöat in på att fota ljus. Jag tycker att stearinet ser lite ut som någon sorts ticka, ni vet såna där svampar som växer på träd.
 
Det gick riktigt bra för Idabus idag, först var hon reserverad och satt mest och tittade på allt nytt men sen tinade hon upp och kröp runt och lekte med leksakerna. Hon kröp även in i rum där vi inte följde med och hon var så nöjd. Det blir nog inga problem det här.
 
Hon kan vinka hej då och hon var så rolig häromdagen. Jag satt vid datorn och Ida kröp ut i hallen. När hon kommit runt hörnet säger jag ”hej då Ida”. Då kryper hon tillbaka enbart för att vinka till mig. Lilla gosingen.
 
Vi har även tagit tag i förrådet och gått igenom alla lådorna för att hitta saker som vi saknat och vi hittade det mesta. Jag funderar på om en del av grejerna råkade slängas ut i flytten av bara farten. Mot slutet blev det så rörigt och man hade inte riktigt koll.
 
Har ni haft en bra dag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En vanlig dag

  1. så skönt att första dagen på inskolningen gick bra, alltid så mycket lättare både för barnen och föräldrarna om de trivs där!

  2. Vad skönt att det går bra på inskolningen! Det gör ju att det går mycket lättare för föräldrarna också. Max grät helt hjärtskärande när vi lämnade honom i några minuter i början på inskolningen. Min första reaktion var att jag ville rusa in och slita med mig honom hem istället…

Lämna ett svar