Vardagen

En massa snö

 
Snön bara vräker ner här. Kul säger jag, blä säger barnen som vill ha vår nu. Lite sol och några minusgrader med vill jag ha så kan jag ta fina vinterbilder.
 
Jag har jobbat idag och Samuel ska visa mig sin cirkus, han gillar att showa. I eftermiddag ska jag även ta tag i mina skolböcker. Nu har terminen börjat på riktigt så nu är det dags att börja plugga på allvar. Kul!
 
Ha en toppendag!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En massa snö

Lämna ett svar