Vardagen

Onsdag

 
Bilden hör verkligen inte till inlägget men visst är den fin med vattendropparna som stänker och Idas lilla hand. Fröken trivs jättebra på dagiset och idag ville hon inte gå hem. Så kul tyckte hon det var. 🙂
 
Jag var med i en gospelkör i åtta år men så la den ner för några år sedan. Gissa min lycka när jag såg att det skulle startas upp en ny kör i kyrkan. Ikväll var första övningen, vi var fem som hittat dit+ körledaren. En liten skara men ack så roligt det var. Jag längtar redan till nästa gång.
 
Sjunger ni? Nån gång kanske jag lägger upp ett klipp när jag sjunger. Skulle ni vilja höra?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Onsdag

Lämna ett svar