Vardagen

En förmiddag i solen

 Hej mina vänner. Idag har jag omväxlande pluggat och varit ute med barnen. Jag har tagit semester på måndag så jag hinner plugga mer. Skulle egentligen jobbat 7-16 men känner att jag inte hinner det med tanke på examinationen på onsdag. 
 
Det är en riktigt härlig dag idag, sol och värme, som värmer kropp och själ. Jag ska ställa mig och laga mat nu och sen ska jag skjutsa barnen till mormor och morfar då både jag och Rickard dömer match. Ikväll blir det grillkväll hos föräldrarna. Längtar redan. 
 
Ha en toppendag så hörs vi ikväll. 
 
 

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En förmiddag i solen

Lämna ett svar