Vardagen

Fredag

 
Igår hade jag min klänning från Lager 157 och kofta från Egobird. Det blev rätt kallt på kvällen men jag njuter av att kunna gå barbent. 
 
Då var det fredag igen och helg, veckorna bara springer förbi… I helgen jobbar jag så det kommer verkligen vara fullt ös Men först ska jag ha en härlig fredag med plugg på dagen, mys med barnen och så dömer jag match på kvällen som assisterande. Förra matchen jag hade gick bra trots att jag kände mig ”fluffig” i huvudet. Det är så kul att döma nu när jag känner att det har gått framåt. 
 
Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fredag

  1. Idag jobbar jag, det är mest prov och restuppgifter och repetion som mina elever håller på med just nu. Det är lite så i slutet av vårterminen, allt ska bli klart! Sedan tänker jag njuta av vädret! Ut och jogga hade jag tänkt 🙂 Ha en skön fredag!

  2. Ja visst är det hääärligt att kunna gå barbent, älskar´t!! Idag fyller dottern 8år och eftersom det är "pappavecka" ska jag överraska henne och va med i skolan nu på morgonen 🙂
    Kram Lotte

Lämna ett svar