Vardagen

Godmorgon

Då var det onsdag igen och jag har en lång dag på jobbet framför mig med personalmöte och kvalitetsråd. Jag kommer inte direkt behöva fundera på vad jag ska fylla tiden med.
Igår hade vi körövning igen och först blev jag så nervös när jag skulle sjunga att det blev total pannkaka. Tur att det bara är övning men om jag blir så nervös på söndag då har jag problem. Att vissa människor kan göra mig så nervös…. I alla fall så är jag taggad, det ska bli grymt kul.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar