Vardagen

Min söndag

Den här dagen har varit riktigt bra. Men nu är jag trötter så det är skönt att sitta i soffan, äta godis, titta på Jönssonligan och blogga samtidigt. Yes här kör jag multitasking på hög nivå. 
Matchen gick helt okej idag. Fast jag tycker att även flickor15 har blivit tuffare jämfört med när jag började. Alltså inte tufft ala pojkfotboll men man måste vara vaken för tjejer kan dem också. Nästa match jag har är junior på fredag och då har jag observatör. En aningens nervös är jag! 
Några bilder från förra hösten. Pojkar 14 var det då och det är brorsan som fotat. 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min söndag

  1. Är du fotbollsdomare!? Så härlig helgsysselsättning 🙂 Kan tänka mig att det gäller att ha koll på vad de gör, har aldrig riktigt förstått hur domarna hinner med (och orkar) se vad som händer över hela planen!

Lämna ett svar