Vardagen

Vardag igen

Så här glad blev vår lärare över blomman och smycket hon fick av oss i avskedspresent. Det känns så konstigt att jag inte ska gå tillbaka till skolan i höst. Jag saknar våra lektioner och klasskamraterna. Samtidigt är det skönt att i höst kunna fokusera på bara jobbet och familjen.
Idag är det dags att gå till jobbet igen. Jag har haft en mycket skön, lång och härlig ledighet så jag är verkligen redo att gå tillbaka, särskilt idag när det regnar och det inte inbjuder till några uteaktiviteter. Börjar två och tänkte vara hurtig och cykla.
Hoppas ni får en härlig dag! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar