Vardagen

8 december

Gjort x antal tankekartor på fenomenet närhet. Läst mitt arbete och raderat typ halva arbetet för att lite börja om. Vissa saker passade inte in och så har jag lagt in lite egna slutsatser.
Ida har pysslat med sin födelsedagspresent. Mycket uppskattad!
Efter att pluggat nonstop till tre var jag tvungen att ta en paus. Vi åkte till stan och köpte en julklapp till pojkarna: Xbox 360. Maxi hade ett riktigt bra pris som vi inte kunde motstå. Men det blir det enda som grabbarna får av oss i år i julklapp. Åkte sedan till Rusta och handlade lite, bland annat nya kuddar till vardagsrummet. När vi kom hem hjälptes jag och Rickard åt med maten: han stuvade makaronerna och jag rullade köttbullar. Mums! Nu sover Ida och vi har filmkväll med grabbarna. Baby på vift ser vi. Riktigt rolig och tokig film.
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “8 december

Lämna ett svar