Vardagen

Andra advent

Det är inte så dumt att vakna så här på andra advent och faktiskt känna mig pigg. Att inte ha mosigheten i huvudet som var närvarande under hela dagen igår. Snuvig och hostig fortfarande men pigg i huvudet. Glad!
Jag vill tacka för alla era peppande kommentarer i inlägget om min kurs. Jag har bestämt mig för att slutföra kursen då något annat skulle kännas som ett misslyckande. Att slutföra den är viktigt för mig då jag vet att det kommer ge mig så mycket mer i slutändan än att hoppa av och strunta i det. Med det beslutet känner jag mig trygg.
Hoppas att ni får en riktigt härlig andra advent, själv jobbar jag ända till åtta ikväll. Ta hand om er!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Andra advent

 1. Advent är mysigt, men denna jobbade jag så det hanns inte med så mycket mys. Men men, bättre tur nästa vecka.

 2. Tänk att det redan är andra advent.
  Skönt att du inte är mosig i huvudet längre, det är en jobbig känsla.
  Krya på dig!
  You Rock!!!

 3. Känns som att dom där förkylningarna bara hoppar runt just nu. Bra att du är på bättringsvägen=))
  Fin jobbarkväll till dig// Hannis

 4. Bra beslut!! Det kommer att kännas görgott när du är klar!
  Själv var jag rätt mossig när jag vaknade i morse…. jätteförkyld och sov alldeles för länge, vaknade halv tio 😉
  Kram J

 5. Vilket fint adventsljus-arrangemang du har! Och så bra att du landat i vad du vill med kursen. Det låter som ett klokt beslut tycker jag.
  Många adventskramizar aka

Lämna ett svar