Vardagen

Hej mitt vinterland

 Det har verkligen varit fantastiskt väder i helgen. Så där så man blir lycklig ända in i hjärteroten när man tittar ut. Det enda minuset är att det är alldeles för kallt för att vara ute. Men jag njuter, inifrån, i värmen i huset.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Hej mitt vinterland

  1. Längesen jag kikade in. Du verkar ha haft en fin jul och jag håller med – nu är vintern helt underbar! Jag är oxå helt övertygad om att du kommer att fixa både konditionen och vikten! Vilken lyx med egen PT! Ha det gott!

  2. Ja så mysigt med lite snö:) Men kylan slog till bra nog faktiskt! minus 12 idag när jag cyklade till jobbet brr! Kram Emma

  3. Visst är det mysigt ute! Och det är skönt att kura inne med tända ljus, en kopp te, cokladbit och älsklingen sittandes bredvis och se en bra film 🙂 God fortsättning! / Marie

Lämna ett svar