Vardagen

Återhämtning

Jag, Rickard, Laura och Marcus har varit ute i skogen och kört stenhård styrka och kondition. Det vanliga som jag skrivit om förut: grodhopp, utfall och maxfartsintervaller. Det var stor skillnad mot förra gången vi körde samma pass. Det gick lättare och mellan övningarna orkade jag hålla ett högre tempo än senast. Är det de fyra kilona jag tappat som gör så stor skillnad? Kul är det i alla fall. Vill ni ha ett träningsschema för att gå ner i vikt/komma i bättre form/börja träna så tycker jag ni ska gå in på hans hemsida –> LÄNK och beställa personlig träning. Nästa träningspass vi ska köra blir åttahundringar på bana och så roligt ska vi ha på måndag.
Efter träningen åkte vi och köpte kött som vi grillade och avnjöt till fotbollen. Det var så gott och jag ville bara ha mer. Nyckeln till framgång för mig är att äta på liten tallrik och så promenaderna som vi tar.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Återhämtning

  1. Vackra bilder 🙂 Och du skriver om träning så entusiastisk att man inte kan annat än fundera på om det faktiskt inte vore kul 😉
    Tack för ditt besök hos mig så att jag hittade hit!

  2. Bra jobbat! Heja er! Här har inte tränats på över en vecka nu och det riktigt kryper i kroppen! Tack för inspirationen, imorgon kör jag ett hårt pass!
    kram kram Malin

Lämna ett svar