Vardagen

Hundägare alltså…

(Nu får ni inte tro att jag drar alla över en kam). Ikväll blev jag både irriterad och skrämd. Jag och barnen tog en liten promenad runt kvarteret och när vi var nästan hemma kommer grannens hund utrusande, skällandes och markerade framförallt mot Samuel och skällde. Jag blev så arg och sa till hundägaren att det inte är okej och det höll han med om ”men att vi brukar ha honom kopplad”. Jag var så arg på honom men mest rädd. Usch så obehagligt det var. Om man inte har pli på sin hund ska man absolut inte ha den lös hur ”snäll” den än är.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Hundägare alltså…

 1. Respektlöst! Man måste ha koll på sin hund. Alla gillar inte hundar och det måste man respektera. Sen vet jag, som själv är hundägare och nästan alltid har min hund lös, att "olyckor" kan hända och att det alltid är en första gång för allt. Men man lär sig av det då.
  Kram Helén

 2. Jag har en SNÄLL änglahund.
  Supersnäll!!!
  Men för mig var det en självklarhet att det var min åsikt och inte andras så att "hålla ordning" på honom var en självklarhet både för hans och mötandes skull.

 3. Hej!
  Vad kul att du tittade in hos mig 🙂
  Jag är själv hundägare o in hund skäller oxå ibland på människor. Jag som hundägare hör skillnad på skallet. Om hunden skäller glatt typ " vad kul nu kommer ngn jag känner…"
  Eller ett osäkert skall osv men det vet ju inte den som inte känner hunden o man vill ju inte att hundar ska skrämmas eller verka hotfulla…
  Hundar kan ju vara lösa i ägarens trädgård om de inte kan springa ut…
  Vi har Zingo lös i trädgården i stugan o det funkar bra. När han är läs på stugföreningens brygga så frågar vi alltid först om ngn är rädd o är ngn det så kopplar man honom. Nu verkar de flesta tycka att han är rolig som tur är 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram

  1. Jag har inget emot att hundar skäller. Men att den kommer utrusande mot mina barn och skäller var obehagligt eftersom att jag inte visste. Den kunde ju lika gärna hoppat på oss.

Lämna ett svar