Personligt

Höga krav

Jag har väldigt höga krav på mig själv. Både på jobbet, med studierna och med familjen, ja allt jag gör. Inte så att jag känner att det behöver vara perfekt men jag vill hålla en hög nivå i allt jag gör. Den här veckan känner jag att pressen blivit för stor. Så imorgon blir det att vila och försöka komma igen så jag inte blir utbränd på riktigt. VI var iväg hos vänner ikväll och jag kände hur jag blev alldeles mosig i huvudet, tappade fokus och lite illamående. Det är inte bra alls och jag ska kontakta vårdcentralen imorgon och se vad de säger.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Höga krav

  1. viktigt att du lyssnar på dig och din kropp samt att du sänker dina krav på dig själv…jag har varit fröken duktig med höga krav vilket inneburit två års sjukskrivning och en värkande kropp..så stanna upp i tid och ta hand om dig!!
    kram Åsa

Lämna ett svar