29 maj 2023

Fredag

 Invigde min nya klänning som jag köpte för någon vecka sedan. Den är lika fin i verkligheten som på bild, om inte finare. Materiell lycka när den är som bäst! Klänningen finns HÄR.
Efter en bra dag på jobbet åkte vi iväg till Busfabriken med våra fina barn. Lekte några timmar och avslutade kvällen med smarriga hamburgare.

 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fredag

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: