Vardagen

I skogen

 Det var en vacker sensommardag. Värme i luften, inte ett moln på himlen. Vi knallade runt i skogen och letade svampar. I en glänta var det fullt med gula kantareller, yes tänkte jag men när jag kikade närmare såg jag att de var röda på undersidan. Ingen riktig kantarell alltså. Typiskt tänkte jag och jakten gick vidare.

Förra gången jag och Rickard var ute i skogen för att plocka svamp hittade jag en ensam liten kantarell. Idag hittade jag några smörsoppar och taggsvamp. Det tar sig. Men det är lustigt att det kryllar av svampar som jag inte har någon aning om vad det är för något medan de svampar jag känner till lyser med sin frånvaro.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “I skogen

  1. Härligt med en skogspromenad. Svamp plockar jag inte, för jag kan ingenting om det. Men jag tror jag ska ut och plocka lite lingon i helgen 🙂

Lämna ett svar