Träning

Motivationstips

Att ta på sig träningskläderna är ett bra sätt att hitta motivation till att ge sig ut och springa. Hur dagens träningspass gick får ni veta sen när jag sprungit.

Uppdaterat 19:56: Usch så dåligt det gick att springa idag. Planen var att springa intervaller, 400 meter i ett tempo runt 1,40. Första intervallen gick på 1,46 och motvinden vi hade idag var inte från den här världen. Oftast när vi springer intervallerna har vi motvind sista 150 (ca) meterna. Då går det att pressa och få till en bra spurt så tidsmålet nås ändå. Men idag hade vi motvind första halvan och det man tappar då går inte att ta igen på sista halvan då det tar så på benen. Det kändes bokstavligen som att springa mot en vägg. Tungt, tungt, tungt! Men jag pinade mig igenom åtta intervaller i ett tempo som var långt från målet. Det var längesedan som jag sprang fyrahundringar i ett tempo om 5min/km. Men ett ”dåligt” träningspass är bättre än det jag hellre ville göra: sitta i soffan hela kvällen.   

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Motivationstips

  1. Bra gjort! Även om det kan kännas otacksamt om man kämpar sig ut på ett pass som känns skit så har man ändå följt sin plan och byggt på kontinuiteten, vilket i slutänden är mer värt än enskilda sekundrar eller minutrar hit och dit.
    Bra knep att ta på sig träningskläderna i förväg så är det lättare att komma ut sedan! Kan tipsa om en klädgenerator som man kan ta hjälp av ifall det är svårt att avgöra i förväg hur mycket/lite kläder man ska ha på sig beroende på vädret: http://www.runnersworld.com/what-to-wear

Lämna ett svar