och Mat

Dagens lunch

Köttfärssås och tagliateller. Jag vill ha mycket gottigheter i min sås. Idag blev det svamp, tomatsås, morötter, lök och färsk basilika. Ibland blir det också majs och paprika. Grädde är ett måste, det eller creme fraiche. Mums!
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens lunch

  1. Har också en massa goa härligheter i min köttfärssås ^^… det är knappt så man kalla KÖTTfärssås typ! Morötter och vitlök är ett måste i min i alla fall, har dock fler saker som är ett måste men utan dessa två så äre ingen köttförssås *envis, lol* Mättande gott såg det allt ut…

Lämna ett svar