Vardagen

Fullt ös

Frukost: vattenmelon, stekt ägg och tomater. LCHF-inspirerat. Nu ska jag en gång för alla tappa de sista kilona som släpar efter.
Det har varit sommar idag, fast vädret varit mulet. Sensommarvärme i slutet på augusti är inte alls dumt!
Vi monterade ihop Idas säng idag. Hon somnade som en stock i den så den är nog godkänd. Lillsnörpan som blivit stor och fått eget rum. Glömde alldeles bort att vi köpte en sänghimmel till henne så den monterade jag ihop ikväll. Det blev så mysigt för henne.
Jag har varit iväg ikväll och dömt fotboll, klass 1 herrar. Lagom till jag kom dit formligen öppnade sig himlen men som tur var blev det uppehåll lagom till jag skulle blåsa igång matchen. Det kändes riktigt bra, det var kul. För mig är det verkligen lycka att få vara på fotbollsplan, fast jag blir helt slut då tempot är riktigt högt. Jag kopplar bort allt och är bara i nuet. Älskar det!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fullt ös

  1. Vattenmelon och ägg låter som en mystisk kombination.. men blir ändå lite sugen på att testa! Melon tackar man ju inte nej till, fräscht och gott! 🙂

Lämna ett svar