Vardagen

Onsdag

Vi har varit på möte med tillsättare och coacher ikväll och när jag kom hem såg jag något riktigt roligt. Jag delade ju mitt inlägg om min domarresa på Facebook och Svenska fotbollsdomareförbundet har delat den. Grymt kul att det uppmärksammas! Okej, jag ser kanske inte så glad ut på bilden men jag är det!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Onsdag

  1. Det har varit kul att se den utveckling du genomgått. Jag som haft en kombinerad roll i den som din tränare din coach och din stöttepelare har fått utstå mycket längs vägen. Både positivt och negativt förstås. Men resultatet är ofattbart och oavsett det jag hjälpt dig med i träningsupplägg och domarstöd så är det du som gjort jobbet. Härligt jobbat

Lämna ett svar