Vardagen

Fjärde advent

Godmorgon! Fjärde advent idag och om bara några dagar är det julafton. Alla julklappar är klara, det fixades i torsdags så nu är det bara julgodis och maten kvar att fixa. Jag mår bättre idag så imorgon blir det jobb igen. Mår ni bra?
Alex och Ida hittade på en för dem rolig lek igår. De använde madrassen som julkalender och så skulle jag gissa vad de gömt under luckan. Ibland var det de själva som låg där under och ibland var det grejer. Det var en lek som passade mig perfekt eftersom att jag låg i soffan hela dagen och inte orkade röra mig. Hoppas ni får en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fjärde advent

  1. Snygg adventsljusstake!! Finns det en med silver istället för mässing så skulle jag blitt super taggad att införskaffa en sådan själv…
    GOD JUL på er iaf =)

Lämna ett svar