Vardagen

Sångstund på jobbet

Idag sjöng jag, Rickard, mamma, brorsan, Johannes (en vän till familjen) och Alex för mina boende på jobbet. Samuel ville inte följa med. Han är inte så road längre av att sjunga.
Alex var så modig och vågade sjunga sitt planerade solo på staffan stalledräng. Han presenterade sången och så sjöng han i mikrofon. Riktigt duktigt!
”Kaninöron, mamma,” sa Alex. Det var en så mysig dag med familjen och mina boende uppskattade det så mycket. Det är så värt det!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sångstund på jobbet

Lämna ett svar