Vardagen

En paus i pluggandet

Hela morgonen har jag suttit och skrivit på mitt arbete om närståendeperspektiv. Det är riktigt intressant att läsa om studier om vad som är viktigt för närstående och vad dåligt bemötande tex kan leda till. Jag har fått en förfrågan om att prata på Rickards jobb om palliativ vård vilket jag är riktigt nervös inför men det ska bli riktigt roligt också. Att få dela med mig av allt jag lärt mig.
Jag och Ida skulle egentligen åkt iväg och träffat E och hennes döttrar men Ida vaknade förkyld så det är bäst att skjuta på det. Bilderna är från när vi sågs senast, vilket är för ett år sedan. Inte klokt vad tiden går fort… Nä åter till plugget.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En paus i pluggandet

Lämna ett svar