Personligt

Längs minnenas allé

När jag röjde i datarummet hittade jag farmors fotoalbum. Ett album med många fina bilder. På barnen, pappa, mamma, Marcus och jag. Det fanns helt fantastiska bilder på pappa och farmor och på mamma och farmor. Bilder som jag kände är för privata att lägga upp här. Lite sorgligt var det att bläddra i albumet, dels för att farmor inte finns mer men också för att albumet är halvfullt. att hon inte hann fylla det med fler bilder.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Längs minnenas allé

  1. aow, fint att hitta men såklart också lite sorgligt på samma gång <3
    Gud vad jag saknar fotoalbum för övrigt, känns som att alla bilder man har ligger på nätet eller i bildmappar på datorn. Ska nog framkalla så att man har några album som man kan sätta sig med i soffan och titta igenom.

  2. Håller med dig om det där med halvfyllda album… kanske lika bra att fortsätta ha alla bilder på hårddisken.
    Men en mysig stund fick ni med fina gamla minnen 🙂

Lämna ett svar