Barnen

Snölek

Jag tog med mig barnen ut en sväng till pulkabacken. Alex älskar att åka pulka men Ida gillade inte att få snö i ansiktet så hon tappade humöret alldeles och ville gå hem. Jag och Alex gick ut en timme och åkte tillsammans efter maten. Det är inte så dumt att han fick lite egentid med mig. Det är något som är viktigt att alla barnen får all uppmärksamhet och inte behöva dela den med syskonen.
Vi byggde två snögubbar också. Cocktailtomater till ögon och morot till näsa. Kul att bygga men den stora gubben har rasat nu. Den var inte så stadig.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Snölek

  1. Du har så rett! Selv om det er flott med søsken så trenger alle barn alenetid med mor og/eller far 🙂 Viktige øyeblikk. Så gøy med lek i snøen.

Lämna ett svar