Vardagen

Några bilder från dagen

Vi åkte till K-rauta och kollade på färg till skrindan. Elfenbensvitt och vintergata blev det. På bilden ovan är det ocean blue men det är ungefär samma nyans.
 Vi tittade även lite på golv, tapeter och kakel. Det finns så mycket snyggt så jag blir alldeles till mig i trasorna.
Provsatt ett massagebadkar med riktigt snygga detaljer. Det kostade ”bara” nästan 40000…
Efter besök på K-rauta åkte vi till stan, Rickard körde ett pass squash med Laura och jag satte mig på ett fik i stan en stund.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Några bilder från dagen

  1. Det finns mycket snyggt och då får jag beslutsångest och så köper jag inget! Ska bli kul att se hur skrindan blir!

  2. Det finns så mycket fint att göra. Skulle vilja ha obegränsat med både tid och pengar. Lite svårt att bara titta ibland när man är på såna ställen 🙂

Lämna ett svar