29 maj 2023

Materiell lycka

Materiell lycka när den som är bäst. Dessa jeans har jag inte kunnat ha på flera år. Testade dem idag och yes, nu sitter de som ett smäck. Jag som ville ha ett par utsvängda jeans. Skojigt när jag kan ”shoppa” i min egen garderob. Eller dessa har legat långt ner i en låda ute i förrådet, hittade en blus också som jag ska börja använda.
Den här dagen startade inte så bra, stängde av alarmet och vaknade halv sju när jag skulle vara på jobbet klockan sju. Det var bara att snabbt ta på mig första bästa, (läs träningskläder). Det tog en stund att vakna till men har haft en bra dag på jobbet.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Materiell lycka

  1. Härligt när man kan göra fynd i sin egen garderob! Det gjorde jag med idag och i helgen, en somrig blus och mina vita spetsgardiner:)

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: