Vardagen

Härliga fredag

Jag tycker att det enkla oftast är snyggast, som tex ett vitt linne och ett par jeans. Något som passar till alla tillfällen beroende på hur man matchar.
Fredag igen och jag ska alldeles strax cykla iväg till jobbet. Jag är bara ledig imorgon och då är jag egentligen inte ens ledig då jag ska till Ljungby för utbildning med damcoacherna i södra Sverige. Det brukar vara bra och givande utbildningar så det ska bli kul. Nästa veckan är lite lugnare och det ser jag fram mot. Hoppas att ni får en bra dag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Härliga fredag

  1. Så enkelt, fint och fräscht! Hoppas du får en fin helg trots mycket på agendan.
    Usch och fy för överfallet vid motionsspåret du skrev om där nedan, så otäckt!

  2. Ja, det där är verkligen en snygg kombination 🙂
    Sv: Ja det är så skönt, man blir så glad och lättad av det!

Lämna ett svar