Träning

En negativ split

Det var dags för tempoträning i skogen idag med Laura och Rickard efter en lång dag på jobbet med bland annat handledning. Det var ett riktigt bra pass, sprang banan 15 sekunder snabbare än senast jag gjorde det. Formen går verkligen framåt.
En negativ split kallas det för när sista halvan går snabbare än första halvan. Jag var så trött och seg och det kändes som att jag sprang jättesakta så jag är glad att kilometertiderna visar något helt annat. Att det istället gick snabbare och snabbare för varje kilometer. Sådant gillas.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En negativ split

Lämna ett svar