Vardagen

Tisdag

Imorse var jag iväg på Linköpings arena och dömde en träningsmatch mellan LFC – Fria Läroverken (en skola här i stan, 17-18 åriga grabbar). Det var några spelare med från LFC:s damlag så det var riktigt roligt att få döma. En frispark, några offsider och en massa mål fick jag blåsa. Annars hände det inte så mycket Jag kände mig inte stel efter gårdagens löptest heller men det har kommit nu. Imorgon kommer jag garanterat att ha träningsvärk.

Jag har precis ätit lunch, kycklingfilé och klyftpotatis blev det idag. Smarrigt värre. Solen tittar fram lite så frågan är om jag ska trotsa blåsten en stund och gå ut och riva upp ogräs i rabatterna.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tisdag

Lämna ett svar